latinica  ћирилица
22/03/2015 |  17:36 | Autor: sportal.rs

Fudbaleru Radničkog prijećeno smrću

Fudbaleru Novog Pazara Žarku Udovičiću nedavno je prijećeno oružjem, jer je navodno namjerno promašio penal protiv Rada.

Huligan su tada upali u svlačionicu Pazaraca i pretili, a nakon meča između Radničkog 1923 i Voždovca ponovo se pričalo o prijetnjama.

Šef stručnog štaba Kragujevčana Neško Milovanović je rekao da je lice sa gostujuće klupe prijetilo jednom od igrača Radničkog 1923, čije ime nije otkrivao.

"Kada sam ušao u svlačionicu, jedan moj igrač je plakao. Nije primjereno, a ovo se ne odnosi na gospodina Milinkovića, da se sa klupe gostiju upućuju reči mom igraču, koje ja ne mogu ni da izgovorim. Pokušao sam da ga smirim. Taj igrač ima 30 godina i do sada tako nešto nije doživio. Mogu reći da je to sramno ponašanje te osobe sa gostujuće klupe. Mislim da jedna ekipa poput Voždovca ne smije da dozvoli da takve riječi izađu iz usta prema nekom protivničkom igraču. Svi mi volimo da pobijedimo, ali ja nikada u životu nisam volio da vrijeđam niti bilo šta slično", kazao je Milovanović, ali je odmah zatim uzvratio trener "zmajeva" Zoran Milinković.

"Zarad istine, ni bivši igrač Voždovca, nije ostao dužan nama na klupi. Nije bilo prijatno ni to što je on rekao", objasnio je Milnković, prenosi sajt Radničkog.

Na konferenciji se nije pričalo o imenima i detaljima, ali kako prenose Sportske.net riječ je o Vladimiru Јašiću. Prema istom izvoru, nekadašnjem kapitenu Voždovca koji sada nastupa za Kragujevčane je prijetilo lice u civilnoj jakni.

Zaprijećeno mu je "da će mu pucati u određene dijelove tela, nebitno da li je u Kragujevcu, Beogradu, ili bilo kom drugom mjestu".