latinica  ћирилица
23/03/2015 |  14:55 | Autor: RTRS

"Orlovi" se okupljaju u Staroj Pazovi

Fudbalski reprezentativci Srbije okupljaju se danas u centru Fudbalskog Saveza Srbije u Staroj Pazovi kako bi obavili pripreme za utakmicu protiv Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koja se u Lisabonu igra u nedjelju 29. marta od 20 časova i 45 minuta.

Selekcija Portugala je druga na tabeli Grupe I kvalifikacija sa šest bodova, pet više od Srbije, koja je na četvrtom mjestu.

Reprezentacija Danske uz utakmicu više od konkurenata vodi u grupi sa 7 bodova, a iza Portugalaca je Albanija, sa četiri. Srbija je na začelju zajedno sa Јermenijom, koja takođe ima bod poslije tri nastupa.

Vezni igrač "Orlova" i engleskog Sautemptona, Dušan Tadić, bio je jedan od prvih koji su došli na "prozivku", prenosi "Blic".

"Dobro je biti ponovo ovdje, prošlo je dosta vremena otkako smo se posljednji put okupili. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti za Portugalce, jer mi ionako igramo bolje protiv boljih protivnika, pa se nadam da će i ovoga puta biti tako. Bićemo spremni za 'La luž' i pune tribine, jer svi naši igrači igraju u velikim klubovima, znaju da se nose sa pritiskom i pun stadion može da bude samo dodatan motiv. Kristijano Ronaldo nije cijeli tim Portugala, on jeste jedan od najboljih igrača na svijetu, ali imaju oni i druge na koje moramo da obratimo pažnju. Do utakmice ima još dosta vremena, analiziraćemo protivnika i bićemo spremni. Ne znam još uvijek da li ćemo biti zadovoljni eventualnim bodom, to ćemo već vidjeti poslije utakmice jer se u svaki meč ulazi sa željom da se pobijedi, a vidjećemo kako će se ovaj odvijati", rekao je Tadić.