latinica  ћирилица
24/03/2015 |  09:25 | Autor: RTRS

Budućnost se izvinila Vujoševiću

Košarkaški klub Budućnost izvinio se treneru Partizana Dušku Vujoševiću zbog neprimjerenog ponašanja svojih navijača na utakmici odigranoj u nedjelju.

Podsjećamo, Podgoričani su u meču posljednjeg kola savladali "crno-bijele" sa 85:79 i tako obezbijedili drugo mjesto pred plej-of, a šampiona Srbije pomjerili na četvrto, piše portal vijesti.me, a prenosi B92.

Na taj način, dva srpska tima će se boriti za finale i mesto u Evroligi, pošto će se u polufinalu sastati Crvena zvezda i Partizan, odnosno Budućnost i Cedevita.

Tokom utakmice u "Morači" viđeno je dosta incidenata, Vujošević je bio na meti uvreda, a čak su na terenu završili parčići mesa. Lavina uvreda bila je upućena i Aleksandru Pavloviću, dok je kapitena Partizana Dragana Milosavljevića jedan navijač povukao za glavu kada je izlazio sa terena na poluvremenu, ali se Budućnost nije izvinila i zbog toga.

"Povodom pojedinačnih ispada, te neprimjerenih postupaka neodgovornih pojedinaca, tokom velikog sportskog događaja, utakmice Budućnost – Partizan, a koji su se odnosili na trenera Duška Vujoševića, koristimo ovu priliku da odbacimo svaku povezanost sa istim i uputimo izvinjenje gospodinu Vujoševiću.

Košarkaški klub Budućnost Voli preuzeo je sve moguće mere da svi učesnici derbija budu bezbijedni. Žalimo zbog incidenta i neprijatnosti koje su sa tribina upućene gospodinu Vujoševiću, te još jednom odbacujemo bilo kakvu mogućnost povezanosti konkretnog incidenta sa našim klubom.

Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane", stoji u saopštenju podgoričkog kluba.