latinica  ћирилица
24/03/2015 |  17:29 | Autor: RTS

FK Partizan: Odluka o Nikoliću u srijedu

Sjednice Sekretarijata i Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan, na kojima je trebalo da se raspravlja o povjerenju treneru Marku Nikoliću, ipak nisu održane danas i zakazane su za srijedu.

Kako je javio reporter Tanjuga, u utorak prije podne na stadionu u Humskoj bio je samo generalni direktor Miloš Vazura, ali on je "izbjegao" novinare.

Prema nezvaničnim informacijama, sjednice su odložene zbog činjenice da potpredsjednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković nije u zemlji, ali i zbog nekih mišljenja da "već viđeni" Nikolićev nasljednik Zoran Milinković, aktuelni trener Voždovca, nije najbolje rješenje. Navodno, i navijači su protiv njegovog izbora.

Takođe, pojavila se i informacija koju je prenio Sportski žurnal da je među kandidatima za novog trenera Miroslav Đukić, nekadašnji šef struke "crno-bijelih", koji je prije nekoliko dana dobio otkaz u španskoj Kordobi.

Partizan je poslije dva vezana remija, na otvaranju drugog dijela sezone, savladao Donji Srem i Rad, bio ubjedljiv i u prvom meču polufinala Kupa, ali je novi remi protiv Čukaričkog bilo previše za novu upravu "crno-bijelih".

"Imaćemo u utorak sastanak Sekretarijata, analiziraćemo učinak ekipe u prvih pet kola. Čukarički je nesporno dobar tim, ali stoji i to da smo mi drugo poluvrijeme odigrali veoma loše. To je, uz činjenicu da je prednost svedena sa šest na samo dva boda, zabrinjavajuće. Јasno je da odgovornost struke postoji. Nikolić je od našeg dolaska u klub imao podršku i puno povjerenje, ali njih moraju da isprate rezultati", rekao je Milorad Vučelić za Večernje novosti.

Predstojeća dvonedjeljna pauza u ЈSL zbog reprezentativnog termina će svakako mnogo pomoći "crno-bijelima" da se konsoliduju pred nastavak sezone, jer ih krajem aprila očekuje i "vječiti derbi" sa Crvenom zvezdom, i to na Stadionu "Rajko Mitić".