latinica  ћирилица
24/03/2015 |  21:30 | Autor: Nezavisne

Derventa- Podlegla povredama nakon prevrtanja vozila

Aleksandra Milovanović (20) iz Dervente podlegla je povredama koje je zadobila u subotu u saobraćajnoj nesreći u mjestu Šešešlije, kod Doboja.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Nakon nesreće, koja se dogodila oko 2.20, ona je prevezena u dobojsku bolnicu, a odatle u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banjaluka, gdje je, kako saznajemo od policijskih izvora, bitku za život izgubila juče ujutru.

Milovanovićeva je, ističu naši sagovornici, bila suvozač u polu, kojim je upravljao njen sugrađanin Nevenko Kukić (36), a koji je tada teško povrijeđen.

Kukić je, kako saznajemo, izgubio kontrolu nad automobilom koji je išao iz pravca Dervente prema Doboju, a potom je došlo i do prevrtanja vozila te je nesrećna djevojka ispala iz pola.

"Uzrok nesreće je, prema prvim rezultatima istrage, brzina neprilagođena uslovima na putu. Vozilo je u blizini benzinske pumpe u Šešlijama prešalo u suprotnu traku i udarilo desnom bočnom stranom, a zatim se prevrnuo u kanal. U toj nesreći Milovanovićeva je teško povrijeđena, a juče je podlegla", ističu policijski izvori.