latinica  ћирилица
25/03/2015 |  12:15 | Autor: Agencije

Matije: Mesi ostaje u Barseloni

Francuski reprezentativac i igrač Barselone Žeremi Matije rekao je danas da Lionel Mesi nikada neće napustiti katalonski klub.

"Ne mogu da zamislim da Leo igra negdje drugdje osim u Barseloni, prosto mi je nevjerovatno da ga recimo dovede Pari Sen Žermen", rekao je Matije za radio Montekarlo.

Barselona i PSŽ sastaće se u četvrtfinalu Lige šampiona, a ova dva kluba igrali su u grupnoj fazi takmičenja ove sezone. "Sveci" su slavili u Parizu sa 3:2, dok je na "Nou Kampu" Barselona bila bolja rezultatom 3:1.

"Ako budemo igrali kao u mečevima grupne faze, onda ćemo proći u polufinale, ali moramo da budemo 100 odsto spremni. Neće biti lako, PSŽ ima dosta kvalitetnih i zaista dobrih igrača", rekao je Matje.

On je upozorio da ništa nije gotovo u španskom prvenstvu, iako Barselona poslije trijumfa u derbiju sa 2:1 ima četiri boda prednosti u odnosu na Real.

"Ima još dosta da se igra, prednost je jer držimo sudbinu u našim rukama, ali znamo da će biti teško. Moramo da pobijedimo u svim utakmicama, a april zna da bude naporan mjesec", poručio je Matije.

Iskuni defanzivac je u Barselonu došao prošlog ljeta iz Valensije i do sada je za tim Luisa Enrikea na 26 utakmica postigao dva gola.