latinica  ћирилица
25/03/2015 |  12:21 | Autor: RTRS

Đukić ne želi ponovo na klupu Partizana

Uprava Partizana traži zamjenu za trenera Marka Nikolića zbog serije loših rezultata "crno - bijelih".

Јedan dio Uprave je blokirao dolazak Zorana Milinkovića iz Voždovca, i vrh tima Humske složan je u namjeri da bi pravo rješenje bio - Miroslav Đukić, javlja portal mozzartsport.

Međutim, na njihovu žalost, Đukićev angažman će ostati samo pusta želja...

Prvi čovek "crno-bijelih" Zoran Popović je prije dva dana kontaktirao Đukića kada je počela priča o smjeni Nikolića, a pojedini beogradski mediji prenose da je juče čak i otputovao u Španiju da se vidi sa mladim stručnjakom. Đukićev odgovor je opet bio negativan i ponovio je stav da ne želi da se vraća u srpski fudbal. Popović se i dalje nada da će Đukić promijeniti mišljenje, a u pregovore se navodno uključio i Žarko Zečević što je Popoviću dalo tračak nade.

Uprava "crno-bijelih" se nada da bi Đukićev dolazak umirio navijače s obzirom da je u prvom trenerskom mandatu u Humskoj ostavio sjajan utisak. Ipak, poslije odlaska iz Partizana i neslavne epizode u reprezentaciji Srbije, Đukić je poručio da se nikada neće vratiti u domaći fudbal, poslije čega je radio u Muskronu, Erkulesu, Valjadolidu, Valensiji i Kordobi u kojoj je dobio otkaz prije desetak dana.