latinica  ћирилица
26/03/2015 |  08:50 | Autor: RTRS

Voditelji X Factor Adria u šetnji Zagrebom

Nakon snimanja popularnog pjevačkog šou programa X Factor Adria u Beogradu, gdje je poznati glumac, a ujedno i jedan od voditelja, Aleksandar Radojičić upoznao Antoniju Blaće sa znamenitostima Beograda, Tonka mu je uzvratila istom mjerom.

Budući da šarmantni glumac igra jednu od glavnih uloga u novom filmu "Bićemo prvaci svijeta", juče je prije premijere u Zagrebu imao konferenciju za medije, a nakon konferencije našao se s dragom koleginicom Tonkom koja ga je povela u šetnju po Zagrebu.

"Morala sam mu uzvratiti jer je i on bio odličan domaćin", objasnila je Antonija.

"Drago mi je da smo se vidjeli i u Zagrebu, a ta naša atmosfera kada se nađemo je pozitivna gdje god se nalazimo i drago mi je da je, osim što radim s njom, imam i za prijatelja", otkrio je Aleksandar.

Da su odlično "kliknuli" kao voditeljski par u X Factor Adria, dokazuju i komentari po društvenim mrežama, gdje za ovaj dvojac gledaoci imaju samo riječi hvale.

Podsjećamo, sljedeću epizodu ovog popularnog tv formata imaćemo priliku da vidimo već u nedjelju uveče na Radio-televiziji Republike Srpske.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria