latinica  ћирилица
26/03/2015 |  09:34 | Autor: RTRS

EL: Zvezda gostuje kod Albe

Košarkaši Crvene zvezde gostuju danas od 20 časova i 15 minuta kod ekipe Albe u utakmici 12. kola grupe E top16 faze Evrolige.

"Crveno - bijeli" putuju u Berlin nakon poraza na svom parketu od Barselone i trenutno imaju učinak od tri pobjede i osam poraza.

S druge strane, tim Saše Obradovića ima skor 5-6, a Zvezdu dočekuje nakon pobjede na svom parketu protiv Galatasaraja. 

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je njegova da ekipa sa mnogo motiva putuje u Berlin, uprkos tome što ima male šanse da se plasira u četvrtfinale elitnog klupskog takmičenja.

"Očekuje nas jako važan meč, protiv protivnika koji je pokazao kvalitet u Top16 fazi i koji ima šansu da se plasira dalje. Vodi ih Saša Obradović, koji radi sjajan posao. Alba će pokušati da nas pobedi iskustvom i navijači će im vjerovatno biti prednost. Ipak imamo i mi takmičarski motiv i razmišljamo o pobjedi", rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali "Pionir", a prenosi Tanjug..

On je istakao da se bek Branko Lazić još nije oporavio od povrede i da neće igrati.

"Lazić neće putovati, a očekujem da bude spreman za start Superlige. Imamo plan koji je odavno napravljen i očekujemo da će uskoro biti sa nama i u formi", rekao je Radonjić.

Utakmica između Albe i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20 časova i 15 minuta u berlinskoj "O2" areni.