latinica  ћирилица
02/04/2015 |  07:02 | Autor: novosti.rs

Anderleht odredio cijenu za Mitrovića

Lista klubova koji bi voleli da vide srpskog napadača Aleksandra Mitrovića u svojim redovima ovog ljeta duža je za jedno ime.

Portugalski velikan Benfika želi špica Anderlehta, ali je najveća prepreka u ovom trenutku previsoko obeštećenje, navodi lisabonski list "Rekord".

Belgijanci traže 18 miliona evra za Mitrovićeve usluge, a klub sa "La luša" nije spreman da izdvoji toliko novca na ime obeštećenja. "Rekord" još prenosi da se menadžer našeg centarfora Nenad Јestrović sastao u Lisabonu sa prvim čovekom Benfike Luizom Felipeom Vieirom oko uslova transfera.

Sastanak je obavljen prije utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Portugalije i Srbije. Јestrović je za portugalske novine samo kratko prenio da su razgovori bili korektni i da ne želi da zalazi u detalje, a spekuliše se da bi Anderleht pristao da pusti srpskog napadača i za 15 miliona.

Nedavno su engleski mediji objavili informaciju da se Mitrović nalazi u fokusu Arsenala, a takmaca za potpis srpskog špica imaće i u Svonsiju.