latinica  ћирилица
02/04/2015 |  13:26 | Autor: B92

Robi Vilijams 17. juna u Beogradu!

Svjetska pop ikona Robi Vilijams održaće koncert na beogradskom Ušću 17. juna.

Organizatori su naveli da Vilijams stiže na lični zahtjev i to nakon što je dogovoreno da cijene za beogradski koncert budu najniže na čitavoj turneji.

Robi Vilijams je jedna od najpopularnijih zvijezda na planeti i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primjeraka širom svijeta.

Karijeru je počeo u bendu Take That, a zatim je povukao neočekivan i jedan od najboljih poteza u modernoj muzičkoj industriji - odlučio se za solo karijeru.

Njegovi albumi su redom osvajali prva mjesta na britanskim i svjetskim top listama, uz hitove kao što su "Feel", "Supreme"", "Rock DJ", "Come Undone", "Rudebox", "Millenium" i brojni drugi! Do sada je osvojio nevjerovatnih 17 BRIT nagrada, i time postao najuspješniji muzičar otkako se dodjeljuju.

Vilijams je 2006. godine ušao i u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu! Robi već bilježi veliki uspjeh i nove rekorde svojom novom svjetskom turnejom "Let Me Entertain You" tokom koje na lično insistiranje želi da obuhvati i gradove u kojima do sada još nije nastupao.

Britanski Gardijan opisao je njegovu turneju riječima: "Ako neko ove godine pruža više zabave od Robija Vilijamsa, i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voljeli bismo to da vidimo".