latinica  ћирилица
13/04/2015 |  12:23 | Autor: B92

Matić: Spremni smo za duele sa Јunajtedom i Arsenalom

Vezista Čelsija Nemanja Matić izjavio je da je njegova ekipa spremna da se bori sa Arsenalom i Mančester junajtedom za titulu u Premijer ligi.

Podsjećamo, Čelsi je u nedjelju ostvario 22. pobjedu u prvenstvu, pošto je u 32. kolu savladao Kvins Park Rendžers u gostima minimalnim rezultatom.

"Plavci" su tako zadržali sedam bodova prednosti uz utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Arsenal. Pred Čelzisjem su dueli sa Mančester junajtedom i Arsenalom.

"Mi smo spremni da se borimo sa njima i znamo da će biti teško. Ostalo nam je sedam utakmica do kraja, moramo da pobijedimo na četiri kako bismo osvojili titulu i mislim da možemo zadržati prednost koju imamo", rekao je srpski fudbaler u dresu Čelsija Nemanja Matić.

Možda i presudni korak ka tituli Čelsi je napravio na "Loftus roudu", a heroj tog meča bio je Sesk Fabregas koji je postigao jedini pogodak u 88. minutu.

"Bilo je veoma teško jer je KPR igrao odličnu utakmicu. Teško nam je bilo da na malom terenu imamo kontolu i igramo svoju igru, ali su se svi igrači borili i dali sve od sebe. Zaslužili smo na kraju da pobijedimo, a Sesk je pokazao da je veoma važan za nas i tako će i biti u narednih sedam utakmica“, dodao je Matić.