latinica  ћирилица
15/04/2015 |  09:10 | Autor: SRNA

Vlada Srpske danas o izmjenama Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji

Vlada Republike Srpske razmatra na sjednici u Banjaluci Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji, osposobljavanju i zapošljavanju invalida
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Na dnevnom redu sjednice je i informacija o inicijativi za unapređenje sveobuhvatne transportne mreže jugoistočne Evrope, sa prijedlogom zaključka, najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Vlada će razmatrati i informaciju o prodaji bilansnih viškova električne energije u 2014. godini, sa prijedlogom zaključka, kao i Akcioni plan sprovođenja Omladinske politike Republike Srpske u 2015. godini.

Na predloženom dnevnom redu nalazi se i informacija o zahtjevu za osnivanje nove organizacione jedinice Univerziteta u Istočnom Sarajevu, Prirodno-matematičkog fakulteta, sa prijedlogom zaključka, te prijedlog amandmana na Prijedlog programa rada Narodne skupštine Republike Srpske za 2015. godinu.

Za sjednicu je predviđeno i razmatranje izvještaja o ovogodišnjem radu javnih preduzeća "Autoputevi Republike Srpske" i "Protivgradna preventiva Republike Srpske". Pred ministrima bi trebalo da se nađe i Programa rada i finansijskog plana Јavnog preduzeća "Protivgradna preventiva Republike Srpske" za ovu godinu.