latinica  ћирилица
20/04/2015 |  13:11 | Autor: B92

Peruničić se sukobio sa svojim igračem

Rukometaši Crvene zvezde ostvarili su prvu pobjedu u plej-autu nad Planinkom 32:28, a meč je obilježio obračun Nenada Peruničića i Vladimira Tomića.

Naime, u 48. minutu meča poslije psovke Tomića trener i igrač Peruničić krenuo je da se obračuna sa njim. Ipak, pribranost saigrača, reakcija kontrolora Fabijana i arbitara Savića i Radulovića spriječili su veći incident.

"Imam probleme u ekipi. Da li sam na terenu bio grublji prema protivniku ili nisam, ne znam, ali svakako nije razlog za psovke. Inače, samo na to i reagujem. Krivo mi je zbog reakcije, jer to nije moj nivo", rekao je Peruničić, prenosi Sport.

On se izvinio za svoj postupak.

"Ne bih rekao da me isprovocirao, ali bila je ružna psovka. Nije mi bila namjera da reagujem, ali to je nepoštovanje u obraćanju. Nije problem da mi neko fizički vrati na terenu, ali ovo nema veze sa sportom. Moja reakcija nije bila na nivou, izvinjavam se ljudima koji poznaju sport, zaista. Nije mi bila namjera da se sa nekim jurim po terenu", rekao je Peruničić koji je Tomiću bio trener kada je nosio "crveno-bijeli" dres.