latinica  ћирилица
21/04/2015 |  08:01 | Autor: RTRS

Bajern - Porto, RTRS od 20.35 (VIDEO)

Fudbaleri Bajerna dočekuju večeras od 20 časova i 45 minuta, uz direktan prenos na našoj televiziji, ekipu Porta u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona.
LŠ: Bajern-Porto (ilustracija: RTRS) - Foto: RTRS
LŠ: Bajern-Porto (ilustracija: RTRS)Foto: RTRS

Prva utakmica, odigrana na "Dragau" završena je pobjedom portugalske ekipe rezultatom 3:1.

Tim Pepa Gvardiole dočekuje Porto nakon pobjede u Bundesligi nad Hofenhajmom u gostima (2:0), međutim u večrašnjem duelu biće oslabljena neigranjem povrijeđenih Alabe, Benatije, Aleksisa i Robena.

Porto je takođe slavio u posljednjem meču domaćeg šampionata savladavši Akademiku sa 1:0, ali večeras na "Alijanc arenu" neće moći istrčati suspendovani Aleks Sandro i Danilo.

U drugom revanš meču današnjeg programa Barselona dočekuje Pari Sen Žermen. Katalonci za prolaz u polufinale moraju potvrditi pobjedu sa "Parka prinčeva" od 3:1.

Barselona igra u odlučnoj formi, Mesi je proteklog vikenda postigao 400. gol za kluba sa "Nou Kampa", Suarez je na 12 posljednjih utakmica zabio isto toliko golova.

Loran Blan večeras neće moći računati na povrijeđenog Tijaga Motu, ali je olakšavajuća okolnost za "Svece" je povratak suspendovanih Ibrahimovića i Veratija.

Utakmice na "Alijanc areni" i na "Nou Kampu" igraju se večeras sa početkom u 20 časova i 45 minuta.