latinica  ћирилица
22/04/2015 |  13:28 | Autor: novosti.rs

"Sport": Lekićeva neće igrati dok je Bošković na klupi Srbije

Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Andrea Lekić nije promijenila odluku i neće da igra za reprezentaciju Srbije dok na klupi sedi Saša Bošković, saznaje "Sport".

Ovu informaciju potvrdio je vršilac dužnosti prvog čovjeka Rukometnog saveza Srbije Borislav Perović, nakon sastanka sa Lekićevom koji je protekao je korektno, prijatno i iskreno.

Sastanak sa četiri nezadovoljne igračice (Lekić, Damnjanović, Cvijić i Tomašević) bio je zamišljen kako bi se na njemu predstavnici Rukometnog saveza Srbije Borislav Perović, Siniša Lazić, Ivan Stanković, ali i generalni skeretar Božidar Đurković "iz prve ruke" informisali o problemu.

Prioritet je, svakako, bio pokušaj da se igračice ubijede da promijene odluku, odnosno da se nađe neko rješenje. Do rješenja, ipak, nije došlo. Niti će. Organizator igre Vardara ostao je pri odluci koju je saopštio i prije mesec dana na treningu nacionalnog tima u Zrenjaninu.

Na potezu su Sanja Damnjanović, Dragana Cvijić i Katarina Tomašević. Njihova mišljenja i stavove ljudi iz RSS će da čuju narednih dana.