latinica  ћирилица
22/04/2015 |  20:01 | Autor: TANЈUG

Pižon: Hladne glave na Partizan

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon rekao je da je Partizan blagi favorit u predstojećem 148. "vječitom" derbiju zbog bodovne prednosti.
 - Foto: FONET
Foto: FONET

Duel dva tima igra se u subotu od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić“ u okviru 24. kola Јelen Superlige Srbije. Partizan trenutno drži čelo tabele, sa pet bodova više u odnosu na Zvezdu,

“Partizan je u blagoj prednosti, a to mislim zbog bodovne razlike, a ne igračke. Fudbaleri Zvezde imaju opterećenje da naprave dobar rezultat, ali tom mladom timu ne bih stavljao velike obaveze. Bilo bi odlično kada bi Zvezda pobijedila i približila se Partizanu na dva boda“, rekao je Petrović.

Četvrta Zvezdina zvezda i bivši trener dodao da je da ima puno povjerenje u "crveno-bele" fudbalere.

“Vjerujem da ovaj tim može da pobjedi, ali u utakmicama Zvezde i Partizana nikada nije bilo bitno ko ima bolji igrački kadar, niti ko se nalazi u boljoj formi. Sve je moguće i vidjećemo ko će se na terenu bolje snaći“, naglasio je Petrović.

Petrović je dao savjet izabranicima Nenada Lalatovića i poručio da u utakmici uđu hladne glave.

“Poručio bih igračima Zvezde da u utakmicu uđu hladne glave. Moraju da paze da neko slučajno ne napravi crveni karton jer je svaki igrač važan. Mladi fudbaleri su impulsivni i moraju da obrate pažnju na to“, zaključio je Petrović.