latinica  ћирилица
23/04/2015 |  09:22 | Autor: RTRS

Čičarito: Moj najvažniji gol u karijeri (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u polufinale Lige šampiona savladavši u revanš utakmici gradskog rivala Atletiko sa 1:0.

Јunak pobjede "Kraljevskog kluba" bio je Meksikanac Havijer Ernandes Čičarito koji je postigao jedini gol na "Santijago Bernabeu".

"Naravno, ovo je moj najvažniji gol jer je sadašnjost jedino bitna. Davao sam i ranije važne golove, ali ono što se računa jeste ovaj trenutak. Pogodak će mi dati samopouzdanje, bila je to sjajna asistencija. Јa sam dao gol, ali ovo je za sve koji su vjerovali u mene, za moje saigrače i moju porodicu – gol je za sve njih", rekao je Meksikanac.

"Trener mi je prije nekoliko dana rekao da ću igrati – nastavio sam da radim kao inače i bio sam spreman. Atletiko je bio dostojan protivnik i hvala bogu što smo pobedili. Što se tiče sljedećeg protivnika, svejedno je, ako hoćemo da osvojim trofej, moramo da pobijedimo sve", rekao je Čičarito.

Žrijeb polufinala Lige šampiona održaće se u petak, a nastup među četiri najbolje ekipe elitnog klupskog takmičenja izborili su Bajern, Barselona i Јuventus.