latinica  ћирилица
23/04/2015 |  11:16 | Autor: TANЈUG

Benitez: Idemo na pobjedu i u revanšu

Trener Napolija Rafael Benitez izjavio je da njegova ekipa poštuje Volfsburg i da će ići na pobjedu u revanš utakmici četvrtfinala Lige Evrope.

Podsjećamo, u prvom meču prošlog četvrtka italijanski klub je slavio sa 4:1.

"Znamo da Volfsburg ima veoma dobru ekipu. Moramo da radimo ono što smo radili u prvoj utakmici - da postižemo golove, da bi nam bilo lakše da kontrolišemo meč. Poštujemo njemački tim, jaki su na svakom dijelu terena", rekao je Benitez.

Napoli će večeras nastupiti u izmijenjenom sastavu u odnosu na prvu utakmicu.

"Јoš ne znam koje igrače ću izabrati. Kristijan Mađio će propustiti duel, a mogao je da bude u prvom timu. Moramo da procijenimo situaciju. Uvijek idemo na pobjedu, čeka nas novi izazov, želimo da prikažemo dobru igru i ostvarimo dobar rezultat bez obzira na prednost iz prve utakmice", rekao je Benitez.

Španski stručnjak je naveo da Napoli želi da napreduje, dođe do Lige šampiona i osvaja trofeje.

"Predsjednik Aurelio De Laurentis je obavio dobar posao, a sljedeći korak je da smislimo kako da napredujemo i dovedemo klub na nivo velikih evropskih, kao što su Barselona i Bajern iz Minhena. Navijači žele pobjede i moramo da vidimo da li stalno možemo da budemo na nivou potrebnim za borbu za skudeto i trofeje", jasan je Španac.

U ostalim revanš utakmicama četvrtfinala Lige Evropa sastaju se Dnjipro – Klub Briž (0:0), Fiorentina – Dinamo Kijev (1:1) i Zenit – Sevilja (1:2).