latinica  ћирилица
23/04/2015 |  12:58 | Autor: RTRS

X Factor Adria: Počinje prava borba!

Nova faza takmičenja “Bootcamp“ donosi pravu dramu!

Završena je prva faza X Factor Adria - audicije, a napetost tek slijedi u fazi Bootcamp. Novo pravilo najpopularnijeg pjevačkog šou programa u regionu, koji se emituje u programu RTRS-a nedjeljom od 21.00 čas, pod nazivom “Izazov šest stolica“, izazvalo je opštu pometnju na snimanju.

Suze, premišljanja, teške odluke i gladijatorska borba takmičara samo su djelić onoga što nas očekuje!

Kako ekskluzivno saznajemo, Katarina Simić, šarmantna babica iz Mladenovca koja je i na audiciji izazvala veliku pažnju kada se predstavila pjesmom The Weather Girls “It's Raining Men”, nije mogla da izdrži pritisak ove faze takmičenja, pa se onesvijestila na bini. Snimanje je odmah prekinuto, a prvi su u pomoć pritrčali Željko i Tonči.

“Samo smo u jednom trenutku primijetili da Katarini nije dobro, uhvatila se za glavu i ubrzo onesvijestila. Produkcija je odmah reagovala, sve se desilo munjevitom brzinom", kažu takmičari. Talentovana djevojka je potom morala da napusti snimanje i premjesti se u studijski apartman, gdje joj je ukazana ljekarska pomoć.

“Tačno je da mi je pozlilo na snimanju, ali srećom sve je prošlo dobro", potvrdila je Katarina.

U nedjelju u 21.00 na RTRS-u gledaćemo Bootcamp epizodu u kojoj Masimo i Aleksandra odučuju o sudbini takmičara iz svoje kategorije. Da nije lako donijeti odluku o tome koji kandidati ostaju, a sa kim se treba pozdraviti, posvjedočio je i Masimo koji se više puta u toku snimanja požalio da se ne osjeća najbolje i da će završiti u bolnici.

Masimo je dobio grupu sjajnih kandidata, pa nije lako bilo odlučiti kojih šest takmičara nastavlja borbu za novu muzičku zvijezdu regiona. Popularni pjevač nikako nije mogao da odluči ko ostaje, a ko ide kući, pa mu je donošenje odluka prouzrokovao veliki stres. Aleksandra Kovač je bila veoma emotivna na snimanju ove faze takmičenja.

“Biće mnogo iznenađenja i uzbuđenja. Vjerujem da će gledaoci sjediti na ivici stolica i gristi nokte", kaže Aleksandra.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria