latinica  ћирилица
01/05/2015 |  06:51 | Autor: RTRS

Rukometaši Borac M:tela posjetili Dom "Rada Vranješević"

Rukometaši Borca m:tel Branislav Obradović, Ratko Nikolić i Srđan Trivundža i članovi uprave Vladimir Braković i Marinko Umićević boravili su u četvrtak u banjalučkom Dječijem domu "Rada Vranješević", gdje su se družili sa štićenicima ove ustanove i i tom prilikom im uručili prigodne poklone.

Predstavnici Borca družili su se sa mališanima, dijelili su im autogrami, a nije bilo mališana koji nije poželio da se slika sa gostima Doma.

Direktor Dječijeg doma "Rada Vranješević" Vladimir Kajkut zahvalio se rukometašima i rukovodstvu Borca na posjeti, te izrazio želju da će nakon ovog druženja mališani imati želju da se bave sportom.

"U dogovoru sa rukovodstvom RK Borac, rukometaši banjalučkog kluba danas su bili naši gosti, uručili prihodne poklone i djeci prenijeli neka svoja iskustva iz bogatih karijera. Vjerujem da će naša djeca 'upiti' savjete i da će se okrenuti sportu i zdravom životu", rekao je Kajkut.

Posjeta rukometaša Borca Domu samo je nastavak humanitarnih akcija koje sprovodi RK Borac. Podsjetimo, u septembru prošle godine nekoliko igrača Borca i trener Igor Rađenović posjetilo je Osnovnu školu Georgi Stojkov Rakovski, u banjalučkom naselju Nova varoš, a mjesec dana kasnije upriličena je i posjeta vrtiću "Pikolini" u naselju Borik.