latinica  ћирилица
04/05/2015 |  10:18 | Autor: SRNA

Kozarac: Alić ubijen tupim predmetom

Sedamdesetčetvorogodišnji Hasan Alić iz Kozarca, kod Prijedora, ubijen je kada ga je nepoznati izvršilac tupim predmetom devet puta udario u glavu, rekao je nakon obdukcije patolog Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan.

On je istakao da je nepoznati izvršilac nakon ubistva pokušao zapaliti Alića i njegovu kuću, međutim, vatra se brzo ugasila tako da je policija mogla izvršiti uviđaj i prikupiti određene dokaze koji će pomoći na otkrivanju počinioca ovog gnusnog ubistva.

Kozarac: Saslušanja i pretresi nakon ubistva

Više lica je lišeno slobode i u toku je kriminalistička obrada nad njima, kao i pretresi na više lokacija na području grada Prijedora zbog sumnje da su u Kozarcu počinili teško ubistvo, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Policijskoj stanici Kozarac juče u 13.10 časova prijavljeno je da je u porodičnoj kući u zaseoku Dere pronađeno tijelo lica čiji su inicijali H.A. /74/.

Ljekar mrtvozornik je konstatovao da su na glavi H.A. vidne povrede nanesene nasilnim putem.

Uviđaj su obavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije CЈB Prijedor zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva Banjaluka.