latinica  ћирилица
04/05/2015 |  10:35 | Autor: RTRS

Zvornik: Policajac Milovanović otpušten iz bolnice

Policajac Stevo Milovanović koji je u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku 27. aprila zadobio prostrelne rane desnog ramena, jutros je pušten iz Opšte bolnice na kućno liječenje. Prema riječima ljekara oporavak Milovanovića je zadovoljajući i slijede mu redovne kontrole.
Stevo Milovanović - Foto: RTRS
Stevo MilovanovićFoto: RTRS

- Јutros smo ga otpustili sa bolničkog liječenja, u dobrom opštem stanju, lokalni nalaz, znači rane su uredne. Dalje liječenje će se provoditi ambulantno, dolaziće na redovna previjanja. Znači, pacijent je dobro, dalje liječenje ambulanta, rekao je Јovan Okuka, načelnik Hirurškog odjeljenja Opšte bolnice Zvornik.

Policajac Željko Gajić, koji je ranjen u ovom napadu, otpušen je 29. aprila iz Opšte bolnice i nalazi se na kućnom liječenju, uz redovno javljanje ljekaru dok rane ne budu potpuno sanirane.

U terorističkom napadu na Policijsku stanicu Zvornik, koji je u ponedjeljak, 27. aprila, izvršio Nerdin Ibrić /24/ iz Kučić Kule kod Zvornika, ubijen je policijac Dragan Đurić /48/, dok su ranjeni Željko Gajić i Stevo Milovanović. Napadač je likvidiran prilikom razmjene vatre.

Napadač je, uz poklič "Alahu ekber", oko 19.00 časova upao u prostorije Policijske stanice i odmah počeo da puca iz puške.