latinica  ћирилица
04/05/2015 |  11:43 | Autor: sportske.net

Benzema ne putuje u Torino na polufinale LŠ

Francuski fudbaler u dresu Real Madrida Karim Benzema nije uspio da se oporavi, neće ni putovati u Italiju na polufinale Lige šampiona protvi uventusa, pa trener Madriđana Karlo Anćeloti neće moći da računa na standardnu formaciju.
Karim Benzema (FOTO: Panoramic) -
Karim Benzema (FOTO: Panoramic)

To još ne znači automatski mjesto za Čičarita, pošto italijanski trener razmišlja da proba sa Bejlom i Ronaldom u špicu.

To bi praktično značilo da napuni vezni red i tako neutrališe odsustvo Modrića, prenose sportske.net.

Hrvat je prema riejčima trenera "Stare dame" Masimilijana Alegriju, uz Ronalda najvažniji igrač Reala.

"Svakako da bih volio i da ne igra Ronaldo, ali Modrić je veliki gubitak za Real, on im je najvažniji igrač na sredini", kaže trener Јuventusa.

Sa tim se slaže i legendarni stručnjak Arigo Saki.

"Real teško radi presing bez Modrića, ne snalaze se kada nemaju loptu. Biće im teško protiv Јuventusa koji je fizički dominantan", dodaje Saki.

On vjeruje da će Alegri čekati grešku.

"Јuve neće napasti, Alegri će vjerovatno modifikovati 3-5-2 formaciju i sačekati da Real pogriješi. Јednostavno, to je najveća šansa Јuventusa, njihova odbrana je bolja od Realove", tvrdi nekadašnji trener Milana i "Azura".

U Јuventusu sanjaju pobjedu bez primljenog gola, ima i onih koji vjeruju da bi remi bez golova dao šansu Italijanima koji će u revanšu biti jači za Pogbu.

No, svakako da je sama činjenica da igraju na svojoj "tvrđavi" gdje je atmosfera paklena, dovoljna da Јuve proba da pobijedi velikog rivala. Real je nerijetko gubio u Torinu i biće i to za njih veliki ispit, iako su favoriti u ovom dvomeču.