latinica  ћирилица
20/05/2015 |  12:35 | Autor: Agencije

Real računa na Kasiljasa i u narednoj sezoni

Uprava fudbalskog kluba Real Madrid obavijestila je golmana Ikera Kasiljasa da na njega računa i sljedeće sezone, uprkos namjeri da iz Mančester junajteda dovede Davida De Heu.

Kapitenu Reala Kasiljasu za dvije godine ističe ugovor, a mediji su tokom većeg dijela sezone spekulisali da će 34-godišnji golman otići sa "Santjago Bernabeua" pošto su navijači "kraljevskog" kluba nezadovoljni njegovom igrom, ali i jer će iz Јunajteda doći De Hea.

Kako je danas naveo sajt Fudbal Španija, predsednik Reala Florentino Perez je u utorak razgovarao sa Kasiljasom i obavijestio ga da klub i dalje računa na njega.

Kasiljas je u više navrata izjavio da do isteka ugovora želi da ostane u Realu, gdje će, kako je prenio list AS, sljedeće sezone zaraditi 7,5 miliona evra, a u sezoni 2016-2017, sedam miliona evra.

Kasiljas je cijelu karijeru proveo u Realu, prošao je sve selekcije kluba.

Za prvi tim debitovao je 1999. godine i do sada je odigrao 724 utakmica. Sa "kraljevskim" klubom osvojio je pet šampionskih titula, tri Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, Interkontinentalni kup, Svjetsko klupsko prvenstvo, dva Kupa kralja i četiri Superkupa Španije.

Za reprezentaciju Španije do sada je odigrao 161 utakmicu i osvojio dva Evropska prvenstva i Svjetsko prvenstvo.

Ova vijest dolazi mu kao dobar poklon za 34. rođendan koji slavi danas.