latinica  ћирилица
20/05/2015 |  17:28 | Autor: Agencije

Prodata polovina karata za Robijev koncert

Svjetska pop megazvijezda Robi Vilijams nastupće u srijedu 17. juna na beogradskom Ušću u sklopu velike ''Let Me Entertain You'' turneje. Službeni kapacitet koncerta na Ušću je 30.000, a već je polovina rasprodata i više od mjesec dana pred ovaj muzički spektakl.

Kako navode organizatori, Robi će vas zabavljati ne samo pjesmom i nastupom, već i vicevima, neobičnim stajlingom i čitavom harizmom kojom plijeni sa stejdža.

Britanski muzičar na skorašnjem koncertu u Areni na ostrvu Јas u Abu Dabiju, nastupao je pred više hiljada fanova koji su imali priliku da u potpunom duhu imena turneje ''Let Me Entertain You'' uživaju uz vrhunsku zabavu koju im je pripremio. Sudeći po posjećenosti i atmosferi na prethodnim koncertima ove turneje, Beograd definitivno može očekivati ne samo sjajnu zabavu koju Robi obećava već i produkciju kakvu do sada publika u regionu nije imala prilike da vidi.

Tokom set liste koja je trajala dva sata, Robi je poveo publiku u potpun zanos izvodeći neke od svojih najvećih hitova:''Feel''; ''Angels'', ''Milenium'', ''Rock DJ'', ''Candy''   ali i obrade pjesama poput: ''Royals'' od Lordi i ''Bohemian Rhapsody'' grupe Kvin. Nastup na beogradskom Ušću jedini je koncert turneje ''Let Me Entertain You'' u našoj regiji.