latinica  ћирилица
23/05/2015 |  13:56 | Autor: Blic

Ministar: Imamo svjedoka ubistva Gaćeše

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da beogradska policija ima očevica ubistva suvlasnika Pink taksija Teodora Gašeće na Zvezdari.
Mjesto ubistva Teodora Gaćeše - Foto: blic.rs
Mjesto ubistva Teodora GaćešeFoto: blic.rs

Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da ne može da govori o detaljima istrage, jer je suviše rano i moglo bi "da poremeti istragu".

- Imamo neke pravce rada i očevica tog krivičnog djela. Ne bih da govorim dalje da ne bih ugrozio i očevica i istragu. Beogradska policija na tome intenzivno radi i vjerujem da ćemo uskoro imati rezultate - poručio je ministar.

Policija još nije identifikovala dvojicu napadača koji su juče u Kozarčevoj ulici hicima iz pištolja ubili Teodora Gaćešu (49), suvlasnika Pink taksija.

- Јoš se ne zna identitet ubica, kao ni motiv, ali se intezivno radi na slučaju. Prva teza istrage jeste ispitivanje poslovanja Pink taksija, kako bi se utvrdilo da li su eventualno neka novčana dugovanja dovela do zločina - kažu u policiji.

Gaćešu je pogođen sa četiri hica, od kojih dva u glavu i još dva u leđa. Stanari okolnih zgrada kažu da nisu ništa čuli, zbog čega policija pretpostavlja da je ubica koristio prigušivač. Oni tvrde da ne poznaju Gaćešu, kao i da on nije stanovao u ulici gdje se dogodilo ubistvo.