latinica  ћирилица
24/05/2015 |  09:22 | Autor: RTRS

Trebinje- Ubijen mladić (VIDEO)

Dvadesetčetvorogodišnji M.Đ. iz Trebinja ubijen je noćas ispred zgrade u kojoj stanuje, a za ubicom se traga.
Ubistvo u Trebinju - Foto: SRNA
Ubistvo u TrebinjuFoto: SRNA

Prema prvim informacijama, oko 3.20 časova, za sada nepoznati počinilac ili više njih, najvjerovatnije iz zasjede, pucnjima iz automatskog oružja ubio je mladića pred ulazom zgrade u kojoj je živio u Ulici Miloša Obilića, u naselju Police.

Ubistvo mladića koji se ne dovodi u vezu sa bilo kakvim kriminalnim aktivnostima šokiralo je građane.
Tokom jutra je obavljen uviđaj mjesta zločina, a policija i tužilaštvo vode istragu o ovom događaju.

Kako javlja Srna, mladić koji je noćas ubijen u Trebinju je Marko Đerić, a za ubicom se još traga, potvrdio je službenik za informisanje Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović. On je dodao da je tužilac naredio obdukciju tijela nastradalog.

Na lice mjesta je izašao dežurni okružni tužilac sa pripadnicima Centra javne bezbjednosti Trebinje. Uviđaj je obavljen i radi se na rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo.

Prema nezvaničnim saznanjima, Marko Đerić, koji je radio u obezbjeđenju jednog trebinjskog kafića, ubijen je iz zasjede kada se s posla vraćao kući.

Nastradali mladić je bio kik bokser i osvajao je zapažene rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Vlasnik lokala u kojem je radio Đerić, komšije i prijatelji su u nevjerici, jer imaju samo riječi hvale za ovog mladića, za koga kažu da je bio izuzetno dobar, miran i da nije bio konfliktna ličnost.