latinica  ћирилица
26/05/2015 |  11:33 | Autor: Agencije

Trener Sevilje mijenja Inzagija na klupi Milana?

Trener fudbalera Sevilje Unaj Emeri trebalo bi da na klupi Milana zamijeni Filipa Inzagija, prenijeli su italijanski mediji, tvrdeći da je već potpisao ugovor sa roso-nerima.
Unaj Emeri (FOTO: futbolprimera.es) -
Unaj Emeri (FOTO: futbolprimera.es)

Inzagi je već odavno na izlaznim vratima Milana, a mediji su ranije pisali da će taj italijanski klub od naredne sezone predvoditi trener Real Madrida Karlo Anćeloti.

Direktor Milana Adrijano Galijaniji putuje za Madrid, ali iz njegove izjave se nije moglo zaključiti s kim će pregovarati u Španiji.

"Tamo ima mnogo velikih klubova sa odličnim igračima... Nisam rekao da ću se sastati sa Anćelotijem... Vidjećemo šta će se dogoditi. Anćeloti je u ovom trenutku trener Real Madrida, kao što je i Inzagi trener Milana. Ljeto je dugo", rekao je Galijani za italijanske medije, neposredno prije nego što je Real otpustio italijanskog stručanjaka.

Sezona u Seriji A se završava narednog vikenda, a Milan je na 10. mestu na tabeli sa 49 bodova i sljedeće sezone neće igrati u Evropi.

S druge strane, Sevilja je takmičenje u Primeri završila na petoj poziciji, a izabranike Emerija očekuje još jedan meč - finale Lige Evropa protiv Dnjepra 27. maja.