latinica  ћирилица
26/06/2015 |  07:56 | Autor: SRNA

"Konferencija beba" danas u Banjaluci

Tradicionalna manifestacija "Konferencija beba" biće održana danas u Banjaluci radi iskazivanja podrške mladim ljudima u njihovim nastojanjima da planiraju i osnivaju porodice, najavljeno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.
Banja Luka: Konferencija beba - Foto: SRNA
Banja Luka: Konferencija bebaFoto: SRNA

Manifestaciji će prisustvovati viši stručni saradnik u resoru za porodicu Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske Darijana Deket.

"Konferencija beba" biće održana u parku "Petar Kočić" sa početkom u 18.00 časova.

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Srpske od 2006. godine inicira i podržava organizaciju manifestacije "Konferencija beba", koja će se ove godine održati u 24 grada/opštine u Srpskoj.

Zbog "Konferencije beba" i "Banjalučkih dana piva" u Banjaluci će dans biti obustavljen saobraćaj u ulicama gdje se održavaju ove manifestacije, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zbog "Konferencija beba" saobraćaj će od 17.30 do 20.00 časova biti obustavljen u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, od raskrsnice sa Ulicom Marije Bursać do raskrsnice sa Alejom Svetog Save.

U Ulici Teodora Kolokotronisa od 21.00 čas večeras do 4.00 časa narednog dana saobraćaj će biti potpuno obustavljen zbog Festivala "Banjalučki dani piva", koji se održava na platou ispred tvrđave "Kastel".

Zbog "Međunarodne izložbe oldtajmera" sutra će od 11.00 do 13.30 časova biti obustavljen saobraćaj u Ulice Kralja Petra Prvog Karađorđevića, od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa Alejom Svetog Save.