latinica  ћирилица
29/06/2015 |  11:21 | Autor: TANЈUG

Vesterman: Partizan bitan dio života

Košarkaš Barselone i bivši član Partizana Leo Vesterman istakao je da ga za Beograd vežu lijepe uspomene i da će se jednog dana vratiti među crno-bele.

- Provio sam dvije sjajne godine u Beogradu i zaista je sjajan osjećaj vratiti se ovdje, osjećam se kao da sam u rodnom gradu. Žofri Lovernj i ja imamo dogovor da se jednog dana vratimo u Partizan, koji uvijek kada imamo priliku pratimo i bodrimo. Partizan je jako bitan dio našeg života, izjavio je Vesterman Tanjugu poslije revijalne utakmice "Beobasket stars" održanog u Beogradskoj areni.

Vesterman je istekao da još uvijek nema planove za budućnost nakon što mu je istekla jednogodišnja pozajmica sa francuskim Limožom.

- Završili smo jako dobru sezonu i sada planiram da se odmorim u svom rodnom gradu, pokušaću da nađem adekvatan tim ovog ljeta. Јoš uvijek ne znam ništa, zvala me je Barselona i videćemo koja je najbolja solucija za mene. U ovom trenutku nisam siguran da li ostajem u Francuskoj ili se vraćam u Barselonu, zaključio je Vesterman.

Francuski košarkaš je dvije sezone proveo u Partizanu, sa kojim je osvojio dvije titule prvaka Srbije i ABA ligu.