latinica  ћирилица
01/07/2015 |  14:27 | Autor: RTRS

I Klajn u Liverpulu, "Redsi" već potrošili 56 miliona evra

Nekadašnji desni bek Sautemptona Natanijel Klajn, novi je igrač Liveprula.
Natanijel Klajn - Foto: getty
Natanijel KlajnFoto: getty

Klajn je sa novim klubom potpisao ugovor na pet godina i zvanično je predstavljen u novom klubu, prenosi portal "mozzartsport.com".

Za sada nema informacija koliko će reprezentativac Engleske zarađivati, ali zna se da je na račun "Svetaca" Liverpul morao da prebaci 17.500.000 evra na ime obeštećenja kako bi nastavio poslovanje sa klubom od koga je prošlog ljeta kupio Adama Lalanu, Rikija Lamberta i Dejana Lovrena.

"Od trenutka kad je Liverpul pokazao interesovanje za mene bio sam uzbuđen i jedva sam čekao da se posao završi. Ovo je transfer iz snova za mene, došao sam u veliki klub, koji ima bogatu istoriju i jedva čekam da počnem. Igrao sam ranije na 'Enfild roudu', znam kakva je atmosfera ovdje i siguran sam da će mi ambijent na tribinama pomoći da uspijem. Ubijeđen sam da će me navijači gurati ka što boljim igrama", rekao je Klajn.

Iako se u početku činilo da će poslovati bez velike potrošnje novca, jer su Milner i Adam stigli bez obeštećenja, Liveprul je na dosadašnje dolaske već potrošio 56.000.000 evra.