latinica  ћирилица
02/07/2015 |  09:55 | Autor: SRNA

Vlada Srpske danas o stanju duga

Vlada Republike Srpske danas će na sjednici u Banjaluci razmatrati informaciju o dugu sa stanjem na dan 31. decembra prošle godine.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Na dnevnom redu sjednice su i informacija o mreži osnovnih škola sa prijedlogom racionalizacije, te informacija o realizaciji aktivnosti reforme registracije poslovanja u Republici Srpskoj.

Pred ministrima bi danas trebalo da bude i informacija o savjetodavnim aktivnostima Ministarstva u oblasti poljoprivredne proizvodnje, te izvještaj o realizaciji međunarodnih projekata u oblasti poljoprivrede i seoskih područja za 2014. godinu, najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Na sjednici bi trebalo da bude riječi o zaključivanju memoranduma o razumijevanju između grada Bijeljina, Ministarstva finansija Republike Srpske, Evropske banke za obnovu i razvoj i Holandske agencije za razvoj infrastrukture s ciljem saradnje i koordinacije u pogledu realizacije Projekta Bijeljina faza dva - Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i proširenje vodovodne i kanalizacione mreže.

Vlada bi danas trebalo da razmatra i prijedlog odluke o isplati finansijskih sredstava nerezvijenim i izrazito nerazvijenim jedinicama lokalne samouprave u iznosu od 375.000 KM.