latinica  ћирилица
03/07/2015 |  12:06 | Autor: RTRS

Pavićević: Izvinjavam se saigračima, stručnom štabu i navijačima

Fudbaleri Crvene zvezde nakon jednogodišnje pauze vratili su se evropsku scenu, a u prvom susretu kvalifikacija za Ligu Evrope poraženi su na domaćem terenu od kazahstanskog Kajrata rezltatom 2:0.
Savo Pavićević - Foto: Novosti.rs
Savo PavićevićFoto: Novosti.rs

Na tok utakmicu umnogome je uticalo isključenje defanzivca Zvezde Save Pavićevića, koji je razumljivo nezadovoljan svojim crvenim kartonom.

"Izvinjavam se saigračima, stručnom štabu i navijačima. Napravio sam loš loptez", rekao je Savo, a prenio portal sportske.net.

"Smatram da mi je sudija prestrogo dodijelio crveni karton. Krenuo je da pokaže žuti, pošto je vidio da sam u duelu sa Gouom dobio udarac i imao krvarenje. Ipak, ne znam šta mu je suflirao pomoćnik i odlučio da me pošalje u svlačionicu. Bio sam u šoku i nisam znao gdje ću poslije ovakvog početka za moju ekipu. Momcima nije bilo lako na terenu", dodao je on.

Njega je u drugom minutu utakmice zamijenio mladi defanzivac Vukašin Јovanović, koji kaže da njegovi saigrači što prije moraju da se oporave od sinoćnog poraza.

"Ne znam šta da kažem. Sezonu smo započeli porazom. Izgubili smo 2:0 i moramo što prije da prihvatimo tu činjenicu ako mislimo da uradimo nešto u revanšu. Ako su oni nas dobili sa dva gola razlike, zašto ne bismo i mi mogli da ponovimo isto u Almatiju. Po završetku meča čuo sam da protivnik prvi gol postigao iz ofsajda. Međutim, to nama ništa ne znači, jer pogodak ne može da se poništi. Imamo sedam dana da se zbijemo i pokušamo da nadoknadimo zaostatak. Biće mnogo teško, ali moramo da vjerujemo u sebe i svoje sposobnosti", rekao je Јovanović.

Revanš susret između Crvene zvezde i Kajrata igra se narednog četvrtka u Almatiju.