latinica  ћирилица
05/07/2015 |  10:37 | Autor: B92

Laveci: Leo će osvojiti trpfej sa Argentinom

Argentinski fudbaler i igrljač PSŽ-a Ezekijel Laveci rekao je da vjeruje da će Lionel Mesi osvojiti neki veliki trofej sa reprezentacijom poslije poraza u finalu Kopa Amerika.
Ezekijel Laveci - Foto: AFP
Ezekijel LaveciFoto: AFP

Laveci je poslije poraza istakao da osjeća da je njegova reprezentacija propustila šansu da se upiše u istoriju, ali i da će kapiten Argentine predvoditi tim do trofeja jednog dana.

"U nekom trenutku, Leo će osvojiti nešto sa Argentinom. Mislili smo da je ovo prilika da se upišemo među legende, ali, nažalost, nismo to uspjeli i to mnogo boli. Imamo gorak ukus u ustima i boli nas ovaj poraz jer smo osjećali da je ovo naša prava šansa. Mislim da treba da nastavimo ovim putem. Dobar smo tim, samo nam fali malo da bismo postigli nešto veliko", naglasio je Laveci.

Čile, domaćin Kopa Amerika, slavio je Argentine sa 4:1 nakon boljeg izvođenja penala, pošto poslije regularnog dela utakmice i produžetaka nije bilo golova.

Јedini pogodak sa bijele tačke za Argentinu je postigao upravo Mesi, ali je promašaj Gonsala Iguaina označio kraj nadama njegovog tima da će osvojiti prvi veliki trofej poslije 22 godine.