latinica  ћирилица
22/07/2015 |  14:14 | Autor: RTRS

Fjuri Kličku: Dosadan si i želim da spasim tešku kategoriju od tebe

Britanski bokser Tajson Fjuri isprozivao slavnog Vladimira Klička, uoči meča za titulu svjetskog šampiona.
Tajson Fjuri (FOTO: ACTION IMAGES) -
Tajson Fjuri (FOTO: ACTION IMAGES)

Izazivač, Fjuri "peckao" je Ukrajinca na prvom suočavanju pred meč koji se održava u Dizeldorfu, 24. oktobra, prenosi "Blic".

"Moja misija je da spasim boks od dosadnog tipa poput tebe. Hoću sve pojase koje imaš i želim da ti razbijem facu. Dosadan si i želim da spasim tešku kategoriju od tebe. Tvoj stil 'udari direktom pa uhvati protivnika' je užasan. Cijela Evropa i svijet žele da vide kako gubiš, a to će se i desiti. Imaš harizme koliko i moje gaće. Možda si sportski psiholog i govoriš 37 jezika, ali još uvijek si robot. Nisi zabavan za gledanje. Јa sam svejža krv teške kategorije, a ti si već star", rekao je 26-godišnji Fjuri i dodao:

"Mislim da se Kličko nikada nije susreo sa borcem kao što sam ja. Јedinstven sam bokser, i nikada nije bilo takvog u istoriji. Takav se javlja samo jednom u 1000 godina", zaključio je egocentrični Irac.

Kličko smatra da je Fjuri zabavan i da dolazi da pobijedi.

"Mislim da on zaista vjeruje da može da me savlada i ne dolazi ovdje samo da bi se pojavio u ringu. On dolazi po pobjedu. Zabavan je lik, pjeva, pleše, kul frajer. Dobro je to što ga neki obožavaju a neki ne podnose", istakao je Kličko.

Ukrajinac ima 39 godina, boksovao je na 67 mečeveva i ima samo 3 poraza, dok Tajson Fjuri ima skor 24-0.