latinica  ћирилица
23/07/2015 |  18:42 | Autor: Agencije

Enrike: Pedro može u Јunajted za 31 milion evra

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da neće moći da zadrži fudbalera Pedra Rodrieya, ako Mančester junajted plati obeštećenje u visini od 31 miliona evra.
Pedro Rodrigez (FOTO: sempreinter.com) -
Pedro Rodrigez (FOTO: sempreinter.com)

"Ako želi da ode, klub će morati da aktivira klauzulu njegovog ugovora o obeštećenju (31 milion evra). Razgovarao sam sa Pedrom o tome, rekao mu šta mislim, ali ne želim da otkrijem naš razgovor", rekao je Enrike, a preneli su britanski mediji.

Pedro nema sigurno mjesto u prvom timu Barselone, pošto dobro igraju Lionel Mesi, Luis Suarez i Nejmar, i imaju prednost kod trenera. Britanski mediji spekulisali su da trener Јunajteda Luj van Gal želi da dovede Pedra, koji bi u napadu igrao sa Vejnom Runijem.

Pedro je prošao omladinsku školu Barselone, a za prvi tim debitovao je 2008. godine i za to vrijeme osvojio je 19 trofeja. On je prošle sezone počeo samo 14 utakmica.

Pedro je nedavno rekao da voli da igra u Engleskoj, pošto su stadioni uvijek puni i zbog dobre atmosfere.

"Igrao sam protiv Arsenala i Čelsija, kao i u Škotskoj protiv Seltika. To su jedne od najboljih utakmica. Takođe, volim da igram i na Old Trafordu", rekao je Pedro.

Fudbaler Barselone Serhio Buskets rekao je da se Pedro dvoumi oko ostanka pošto je tek čevrti izbor trenera Enrikea.

"Nadam se da će ostati. To bih volio, ali on će odlučiti. Razgovarali smo, ali neću otkriti šta mi je rekao. Shvatam njegovo dvoumljenje, pošto želi redovno da igra", rekao je Buskets.