latinica  ћирилица
29/07/2015 |  11:13 | Autor: SRNA

Vlada danas o Prijedlogu zakona o obaveznim osiguranjima u saobraćaju

Vlada Republike Srpske razmatraće danas Prijedlog zakona o obaveznim osiguranjima u saobraćaju, te nacrte zakona o elektronskom potpisu i o elektronskom dokumentu Republike Srpske.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Vlada će razmatrati informaciju o Ugovoru o osnivanju Centra za istraživanje i inovacije zapadnog Balkana, te informaciju o aktivnostima u procesu reforme javne uprave za prvih pola godine, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Na sjednici će biti razmatrana informacija o postupku izrade i usvajanja Okvirne strategije za provođenje Konvencije Savjeta Evrope o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici u BiH 2015-2018. godine sa
prijedlogom zaključka.

Vlada će razmatrati prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju regionalnog puta "Manastir Moštanica – Mrakovica" na području opštine Kozarska Dubica, Gradiška i grada Prijedora, te prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju rasklopne transformatorske stanice "Sastavci" i priključnog dalekovoda snage 35 kilovolta na TC 400/110/35 KV "Gacko".

Na predloženom dnevnom redu je prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju pristupnog puta potrebnog za izgradnju male hidroelektrane /MHE/ "Sutjeska S-3" na rijeci Sutjesci, opština Gacko, kao i prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju pristupnog puta potrebnog za izgradnju MHE "Јabušnica S-Ј-2" na rijeci Јabušnici, opština Gacko.

Vlada će razmatrati prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju priključnog 35 kilovoltnog dalekovoda za priključenje MHE "Јabušnica S-Ј-2" na rijeci Јabušnici u opštini Gacko na rasklopnu transformatorsku stanicu "Sastavci", te prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju priključnog 35 kilovoltnog dalekovoda za priključenje MHE "Sutjeska S-3" na rijeci Sutjesci u Gackom.