latinica  ћирилица
30/07/2015 |  15:03 | Autor: SRNA

Islamisti hakovali sajt Srpsko-američkog medicinskog udruženja

Na naslovnoj strani sajta Srpsko-američkog medicinskog udruženja /SAMA/ pojavila se prijeteća poruka upućena stanovnicima balkanskih država sa potpisom "Islamske države".

Poruka koja je osvanula na sajtu identična je onoj koja je podigla prašinu 10. jula, kada su na "Јutjub" kanalu "Put hilafeta" objavljeni planovi islamista za osvajanje Balkana, javlja "Blic".

Sajt je hakovan tokom jutarnjih sati.

SAMA je neprofitna organizacija registrovana u američkoj državi Merilend. Njen primarni cilj je poboljšanje znanja medicinskog osoblja, brige o pacijentima i medicinsko obrazovanje u Srbiji.

U poruci koja je postavljena na sajt navodi se da Balkanci, Srbija, Hrvatska, Crna Gora, BiH, Albanija, Kosovo i Makedonija treba da se raduju jer im dolaze bolji dani, šerijat i muslimani.

Poruka koja je postavljena na sajt glasi:

"Radujte se, oj Balkanci, bliže vam se bolji dani, dolaze vam muslimani, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o ti Srbija, bit ćeš dio na islamija iako ti to ne prija, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o Kroatija, past će ti demokratija, Božji zakon, pravda svima, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o Crna Goro, dolazimo mi uskoro. Bit ćeš naše mjesto novo, mi smo islamski hilafet.

"BiH, eto vam mudžahedina, past će glave murtedina, mi smo islamski hilafet. Radujte se Albanija, Kosovo, Makedonija, vratit ćemo vam šerijat, mi smo islamski hilafet. Raduj se i ti Obama, pobjeda pripada nama, mi smo sinovi islama, mi smo islamski hilafet".