latinica  ћирилица
31/07/2015 |  09:27 | Autor: Mondo

Bojinović trenira sa rukometašima Borac M:tela

Bivši rukometni reprezentativac Srbije, Banjalučanin Mladen Bojinović održava formu sa Borcem m:tel.

Nakon što je završio saradnju sa Pari sen Žermenom, Bojinović je postao slobodan igrač i sigurno bi dobro došao "crveno-plavima" da svojim iskustvom doprinese razvoju mladog tima Igora Rađenovića.

Bojinovića su nedavno željeli da angažuju francuski klubovi Šartr i Dižon, ali do saradnje nije došlo.

Svi navijači "crveno-plavih", koji su aktuelni osvajači "duple krune" u Bosni i Hercegovini se nadaju da će ostati u banjalučkom taboru.

U njemu je već srednji bek Antonio Pavić, koji je sa Borcem potpisao ugovor na godinu dana i imaće zadatak da zamijeni iskusnog Srđana Trivundžu, dugogodišnjeg kapitena, koji želi da pronađe inostrani angažman.

Pavić je u karijeri igrao u Češkoj, Italiji i Portugalu i prema tvrdnjama direktora Banjalučana Vladimira Brankovića dijeliće minutažu sa Stefanom Јankovićem.

"Pavić je naš na godinu dana i sad smo korak bliže da kompletiramo igrački kadar za novu sezonu", rekao je Branković za "EuroBlic".

Na probi u Borcu m:tel nalazi se i desno krilo Milan Porobić, koji je prethodne sezone nastupao za niški Železničar, a u karijeri je još igrao za Lavove iz Bačke Palanke.