latinica  ћирилица
04/09/2015 |  12:57 | Autor: RTS

Vasiljev: Marsijal koštao kao Suarez ili Nejmar

Potpredsjednik Monaka Vadim Vasiljev rekao je da je Mančester junajted, za novac koji je izdvojio za Antonija Marsijala, mogao da dovede Luisa Suareza ili Nejmara.
Antonio Marsijal (FOTO: rs.n1info.com) -
Antonio Marsijal (FOTO: rs.n1info.com)

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal je posljednjeg dana prelaznog roka za mladog francuskog napadača platio, sa bonusima, 80 miliona evra i ostvario najskuplji transfer u istoriji za tinejdžera.

Ovo je, na neki način, postala i tradicija kluba sa "Old traforda", s obzirom da su i prošlog ljeta kupili najskupljeg tinejdžera u istoriji. Tada je to bio Luk Šo.

"Tačno je da je Јunajted platio pomenutu cifru, sa realnim bonusima. Nismo planirali da pustimo Marsijala, pet puta smo odbijali ponude Јunajteda, ali poslednju nismo mogli. Transfer je jedinstven, a to je cijena za koju ste mogli da dobijete Suareza ili Nejmara. U ovom trenutku engleski klubovi su najbogatiji i Јunajted kada odluči da uzme nekog, teško ga je zaustaviti", rekao je Vasiljev za britanski "San".

Marsijal ima 19 godina, a u dresu Monaka postigao je 15 golova na 68 utakmica.

On je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Francuske, za mladu je nastupio 12 puta i dao četiri gola, a nalazi se i na spisku selektora Didije Dešama i očekuje se da debituje za A tim.