latinica  ћирилица
01/10/2015 |  10:39 | Autor: SRNA

Vlada Srpske o Nacrtu strategije unapređenja i razvoja podrške porodicama

U Banjaluci je u toku sjednica Vlade Republike Srpske na čijem dnevnom redu je Nacrt strategije unapređivanja i razvoja podrške porodicama u Srpskoj za period od 2015. do 2020. godine.
Vlada RS - Foto: RTRS
Vlada RSFoto: RTRS

Na dnevnom redu je i Prijedlog uredbe o dopuni Uredbe o službenoj policijskoj legitimaciji i policijskoj znački, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Vlada Srpske će razmatrati i informaciju o zahtjevima Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske, te informaciju o zahtjevu privrednog društva "Alumina" Zvornik za davanje saglasnosti na potpisivanje dugoročnog ugovora.

Na dnevnom redu je Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o rasporedu sredstava za finansiranje rada predstavništava Srpske u inostranstvu za 2015. godinu.

Vlada Srpske će razmatrati Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o broju redovnih i vanrednih studenata koji se upisuju u prvu godinu prvog ciklusa studija, te u prvu godinu drugog ciklusa studija u akademskoj 2015/2016. godini na javnim visokoškolskih ustanovama.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o dopuni Odluke o visini školarine za redovne i vanredne studente prvog, drugog i trećeg ciklusa studija na javnim visokoškolskim ustanovama za akademsku 2015/2016. godinu.