latinica  ћирилица
01/10/2015 |  11:20 | Autor: RTS

"Valjak" u Njemačkoj, "grobari" žele pobjedu

Partizan u drugom kolu Lige Evrope igra u Njemačkoj, protiv Augsburga. Crno-beli i dalje čekaju pobjedu na gostovanjima u ovom takmičenju.

 Poslije pobjede u prvom kolu, čini se da je sada idealan trenutak za još jednu. Partizan u svojoj novoj evropskoj noći igra u Njemačkoj, protiv Augsburga.

Šampion Srbije je pobjedom nad Alkmarom u porvom kolu Lige Evrope upisao prvi trijumf u tom takmičenju poslije skoro šest godina.

Sada, možda je savršen momenat da se upiše i prva pobjeda na gostovanju.

"Augsburg ima dva vezana poraza i to nam daje motiv da idemo na pobedu, kao što i idemo na svakoj utakmici. Daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat", rekao je Andrija Živković, nakon pobjede Partizana nad Voždovcem u Superligi.

Ekspedicija Partizana stigla je u Njemačku u sredu, ali ekipa nije odradila trening. Naime, crno-beli nisu trenirali na stadionu u Augsburgu, pošto su se zaglavili u gužvi na autoputu. 

U prvom kolu u Grupi L, 17. septembra, Partizan je na svom terenu pobijedio holandski AZ Alkmar sa 3:2, a Augsburg je u Španiji izgubio od Atletik Bilbaa sa 1:3.