latinica  ћирилица
02/10/2015 |  12:29 | Autor: RTRS

Počeo s radom M:tel Austrija

S radom je počelo preduzeće M:tel Austrija, čiji je osnivač i vlasnik M:tel BiH, član regionalne grupe Telekom Srbija, čime je praktično formiran jedinstven telekomunikacioni prostor na teritoriji Srbije, BiH, Crne Gore i Austrije
m:tel Austrija - Foto: ilustracija
m:tel AustrijaFoto: ilustracija

Usluge mobilne telefonije M:tel Austrija, s pozivnim kodom +43 667, prvenstveno su namijenjene ljudima koji žive i rade na teritoriji ovih zemalja i imaju čestu potrebu za privatnom ili poslovnom komunikacijom.

M:tel Austrija pruža usluge mobilne telefonije, a razvojni planovi podrazumijevaju pružanje IPTV-a, fiksne telefonije, ali i drugih telekomunikacionih usluga, saopšteno je iz ove kompanije.

Štefan Amon, jedan od izvršnih direktora kompanije, naglasio je važnost ove saradnje: "Sa m:tel Austrija planiramo proširenje i na druga telekomunkaciona polja, kao što su satelitsko emitovanje, roming i internacionalni pozivi".

M:tel Austrija posluje uz partnerstvo sa Telekom Austrija grupom.

Govoreći o početku rada i budućim planovima Zvonko Alašević, direktor M:tela Austrija je istakao: "Pod korporativnim sloganom "Bliže kući", uz partnerstvo sa Telekomom Austrija, približavamo ove prostore. M:tel Austrija je moderan telekom operater sa vrhunskom tehnologijom koji će pružati usluge mobilne telefonije na najvišem nivou", te dodao da je već od decembra ove godine planirano proširenje portfolija usluga, a u sljedećoj godini i proširenje na nove zemlje, kao što su Švajcarska i Njemačka.

Imajući u vidu veličinu dijaspore u Austriji iz zemalja regiona, kao i privredne veze na ovim prostorima, jasno je da je M:tel Austrija preduzeće s velikim tržišnim potencijalom, navodi se u saopštenju.

U sljedećoj godini očekuje se i proširenje na nove zemlje, kao što su Švajcarska i Njemačka.

Više informacija o M:telu Austrija i startnim ponudama dostupno je na sajtu www.mtel.at.

Ukoliko želite da postanete jedan od prvih korisnika M:tel Austrija, prijavite se putem adresesu pport@mtel.at, jer prvih 1.000, koji pošalju ime, prezime i adresu boravka u Austriji, u sljedećih 10 dana, dobiće besplatan startni paket koji uključuje bonus od 500 SMS poruka i 500 minuta razgovora iz Austrije prema Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.