latinica  ћирилица
06/10/2015 |  16:33 | Autor: TANЈUG

U Novom Sadu Fiat promovisao novog "fiću"

Renomirani italijanski proizvođač automobila Fiat danas je u Novom Sadu predstavio svoj novi model - Fiat 500, popularno nazvan "novi fića".
Promocija "Fiat 500" - Foto: TANЈUG
Promocija "Fiat 500"Foto: TANЈUG

Promocija je održana u centru Novog Sada u Miletićevoj ulici koja je u tu svrhu prethodnih dana pretvorena u "ulicu šarenih kišobrana".

Portparolka Auto kuće "Stojanov" Sanja Titin rekla je novinarima da je "ulica kišobrana" ovih dana bila najatraktivnija ulica u Novom Sadu i ujedno najljepša najava za promociju Fiata 500.

Direktor marketinga "Fiat Srbija" Boris Čučković je rekao da je Fiat 500 odnosno popularni "novi fića" zaštitni znak Fiata i da će se taj novi model već od sutra naći u ponudi Auto kuće "Stojanov".

"Namjerno smo se odlučili za Novi Sad kao grad u kome ćemo prvo promovisati Fiat 500, jer nam je želja da taj model predstavimo u svim lokalnim sredinama, a Novi Sad kao vjerovatno najurbaniji od svih je pravo mjesto za početak promotivne kampanjde", rekao je Čučković.

On je kazao da je akcija "Fiat preporučuje" naišla na odličan odziv u javnosti o čemu svjedoči i "ulica kišobrana" koju je, kako je rekao, Fiat preporučio.

Po riječima Čučkovića novi model "fiće" je izuzetno udoban, lijepog i prepoznatljivog dizajna sa izuzetno atraktivnim bojama.

"Cijena Fiata 500 je prilagođena našem tržištu i iznosi oko 10.000 evra", kazao je Čučković, koji se zahvalio lokalnoj admonistraciji što je omogućila da pješačka zona bude iskorišćena za promociju.

Na promociji je prikazano nekoliko "novih fića" u različitim bojama.