latinica  ћирилица
14/10/2015 |  14:34 | Autor: SRNA

Marković: SDS diskreditovao sam sebe

Član Predsjedništva SNSD-a Milica Marković smatra da je SDS u proteklih nekoliko dana, u pokušaju javne diskreditacije predsjednika i aktuelnog rukovodstva Republike Srpske, "diskreditovao i kriminalizovao sam sebe u ko zna kom nespretnom pokušaju da vlast sruši nasilnim putem - paraobavještajnim metodama, podmićivanjem i snimanjem".
Milica Marković - Foto: SRNA
Milica MarkovićFoto: SRNA

"Nakon što su uhvaćeni u prljavoj i kriminalnoj raboti od koje je lider opozicije u Srpskoj Mladen Bosić naprasno zanijemio, potpuno je groteskno da SDS preko medija u njihovoj službi već nekoliko dana uporno pokušava težište priče prebaciti na drugu stranu i na taj način izvući se iz krivolova u kome su uhvaćeni", navela je Markovićeva.

Ona je dodala da se SDS, zamjenom teza, odjednom odriče svog dojučerašnjeg dobro plaćenog "poslovnog partnera Gorana Suvare koji, kada su sklapali prljavi posao, nije bio ni kriminalac, ni blizak vlastima u Srpskoj, kako ga sada žele prikazati, a nakon što im je tada, kao relevantan partner, uzeo novac i izdao ih".

"SDS će, nema sumnje, ipak morati čekati izbore i pokušati na njima da napokon dođe na vlast u Srpskoj ili za prljave radnje izabrati nekog povjerljivijeg koji ih neće izdati", naglasila je Markovićeva.