latinica  ћирилица
19/11/2015 |  13:02 ⇒ 18:05 | Autor: RTRS

RTRS izdaje album prvenac Lukijana Ivanovića "Svoj sam" (VIDEO)

Јedan od najperspektivnijih mladih autora i muzičara iz Banjaluke, Lukijan Ivanović i generalni direktor RTRS Draško Milinović, potpisali su danas u Banjaluci, ugovor o izdavanju Ivanovićevog albuma prvenca pod nazivom "Svoj sam".
Potpisivanja Ugovora za album prvenac Lukijana Ivanović - Foto: RTRS
Potpisivanja Ugovora za album prvenac Lukijana IvanovićFoto: RTRS

Ovim je i zvanično počela saradnja RTRS-a i mladog autora, čiji bi album trebalo da bude završen sredinom naredne godine.

Ističući zadovoljstvo zbog saradnje, generalni direktor RTRS-a Draško Milinović, naglasio je spremnost RTRS-a da pomogne mladim umjetnicima u Republici Srpskoj koji, kako je rekao, osim talenta pokazuju veliki trud i zalaganje na putu ka uspjehu.

Lukijan Ivanović, široj javnosti u regionu poznat nakon što je dospio u finale prve sezone X Factora, već je objavio dvije samostalne numere.

Spot za prvu numeru "Sve si meni" doživio je veliki uspjeh, dok je drugi singl "Hajde voli me" premijerno izveo u polufinalu druge sezone X Factor Adria.

- Osjećam da je vrijeme za prvi album, ali bila mi je potrebna velika podrška. Zahvaljujem RTRS-u na prijateljskoj podršci i s nestrpljenjem očekujem da publici predstavim svoj autorski rad - rekao je Lukijan Ivanović.