latinica  ћирилица
23/11/2015 |  11:50 ⇒ 14:39 | Autor: SRNA

Cvijanović i Čubrilović čestitali Novaku Đokoviću

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je, u ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, čestitku teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanja titule na završnom ATP turniru u Londonu.
Novak Đoković - Foto: AP
Novak ĐokovićFoto: AP

"Spektakularnom igrom i demonstracijom vrhunskog sportskog umijeća, još jednom ste potvrdili poziciju najboljeg tenisera svijeta, na ponos i izuzetnu radost brojnih navijača u Republici Srpskoj koji zdušno prate svaki vaš meč", navedeno je u čestitki.

Cvijanovićeva je Đokoviću poželjela da i ubuduće ostvaruje samo najbolje rezultate i da dogodine obraduje njegove poštovaoce novim peharima.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sinoć je u finalu Masters kupa u Londonu pobijedio Rodžera Federera i postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio četiri ATP Vorld tur finala u nizu.

ČUBRILOVIĆ ČESTITAO NOVAKU ĐOKOVIĆU

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje titule na završnom turniru u Londonu.

"U ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje ime, primite najiskrenije čestitke povodom Vaše najuspješnije sportske sezone i osvajanja završnog turnira u Londonu", naveo je Čubrilović.

On je izrazio poštovanje i divljenje prema svim uspjesima Novaka Đokovića, kako na teniskom terenu, tako i van njega.

"Radujemo se svakom Vašem uspjehu", poručio je Čubrilović.

On je izrazio posebno divljenje i zahvalnost za plemenitost i dobročinstvo koje je Đoković pokazao prošle godine, kada je lično i zajedno sa Fondacijom pružio značajnu pomoć najugroženijim poplavljenim područjima u Srpskoj.

"Svojim uspješnim primjerom pokazujete, posebno mladim ljudima, da se izuzetni rezultati mogu postići, ogromnim trudom u upornošću i da oni budu u funkciji predstavljanja i afirmacije srpskog naroda u svijetu, njegove kulture, identiteta i civilizacijskih dostignuća", zaključio je Čubrilović.

On je Đokoviću poželio postizanje vrhunskih rezultata i u narednom periodu.