latinica  ћирилица
23/11/2015 |  16:27 | Autor: SRNA

U utorak oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno vrijeme, a u višim predjelima snijeg, saopštili su meteorolozi.
Oblačno - Foto: RTRS
OblačnoFoto: RTRS

U Srpskoj će ujutro i prije podne biti oblačno sa padavinama, a jači snijeg se očekuje na planinama na zapadu i istoku.

U nižim predjelima padaće kiša, zatim susnježica i snijeg. Kasno poslije podne i uveče očekuje se pretežno oblačno vrijeme, a moguće su slabe padavine. Prema noći biće oblačno i pretežno suvo vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti istočnog i sjeveroistočnog smijera. Јutarnja temperatura biće između minus dva i tri, na jugu zemlje od pet do devet, a najviša dnevna od osam do 13 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Mrakovica nula, Bjelašnica minus četiri, Ivan-sedlo jedan, Han Pijesak, Bihać, Kupres i Sanski Most dva, Novi Grad i Ribnik tri, Čemerno, Srebrenica, Sarajevo, Doboj, Bugojno i Јajce četiri, Kalinovik i Drvar pet, Mrkonjić Grad, Nevesinje, Rudo, Srbac, Prijedor, Zvornik, Zenica i Livno šest, Gacko i Gradačac sedam, Foča, Bijeljina, Višegrad i Goražde osam, Mostar 10, Bileća i Trebinje 11, Čapljina 12 stepeni Celzijusovih.