latinica  ћирилица
24/11/2015 |  18:37 | Autor: RTS

Veljko Paunović novi trener Čikaga

Srpski fudbalski trener Veljko Paunović novi je trener Čikago Fajra, saopštio je taj američki fudbalski klub na svom sajtu.
Veljko Paunović - Foto: TANЈUG
Veljko PaunovićFoto: TANЈUG

Selektor zlatnih "Orlića" sa Novog Zelanda je poslije nekoliko neuspješnih pregovora sa raznim timovima, među kojima su navodno bili i Partizan i PAO, pronašao novi angažman.

"Želim da se zahvalim Andrju Hauptmanu, Nelsonu Rodrigezu i cijelom izvršnom timu Čikaga što su me odabrali između ostalih velikih kandidata za trenersku poziciju", rekao je Paunović.

"Veoma sam uzbuđen i pun entuzijazma pred početak rada sa timom. Želim da upoznam ljude i navijače, jer znam da su veoma strastveni i odani klubu. Ovo je prilika koju sam tražio, da radim sa pravim ljudima, u pravo vrijeme i na pravom mjestu", reko je popularni "Paun".

Klub iz Čikaga je na svom sajtu objavio vijest u kojoj ističu da su veoma zadovoljni postignutim dogovorom sa Paunovićem.

"U vrijeme oštre konkurencije drugih fudbalskih klubova, veoma smo srećni što smo doveli Veljka paunovića za glavnog trenera, čovjeka koji nam je bio prvi izbor. Sproveli smo detaljnu pretragu i, naravno, Paunović je konstantno bio na vrhu po svim željenim osobinama. On je šampion, učitelj ove igre i čovjek sa sjajnim principima i integritetom", rekao je generalni menadžer Fajra Nelson Rodrigez.